lördag 31 mars 2012

Videoinlägg! Shit vilken utveckling!

EDIT: Märker nu att denna idiotsida ej gör mina klipp spelbara. De fungerade allihop när jag precis laddat upp dem men nu fungerar ingen, senare samma dag. Hoppas det löser sig.. -.-




Här kommer mitt livs första videoinlägg! Det visar på utvecklingen av mina plantor över 20 dagar, från den 11 mars till idag, 31 mars. Jag är själv förvånad!

Här kommer klippen:

11 Mars:



21 Mars:



31 Mars:



Så ser utvecklingen på mina plantor ut över 20 dagar i mars! Glöm ej att kommentera om ni har något att säga mig! (: Ha en fin helg allihop!
/Niklas!

måndag 26 mars 2012

Knäppte lite knoppar!

Det händer grejer för var dag!






Alla tillgängliga knoppar är nu avplockade, passade på att föreviga dem precis innan det var dags för det! ^^ Även de som står med enbart solljus verkar trivas, de växer och sticker inte iväg på något sätt. 

Mer än så kan jag inte riktigt rapportera? Otroligt skönt väder, våren är i full gång och igår var en helt underbar vårdag. Hängde även upp två holkar nära huset, får se om de blir bebodda snart. :)

Ha de fint allihop!


onsdag 21 mars 2012

Växer så det KNAKAR!

Var goda och jämför dagens bilder med de förra (i inlägget precis under). Tio dagar har gått mellan bilderna! O_o





N ö j d !

Ett gäng har även klarat att bli slängda på komposten och står istället i söderfönster i köket, och verkar trivas helt OK i alla fall! :) Men de under lysrören växer verkligen så det knakar!

Glöm inte att kommentera, alltid kul med respons! Ha de gött! /Niklas!

söndag 11 mars 2012

Tillfredsställande arbete!

Väldigt tillfredsställande att ge plantorna massa ny plats för rötterna och mörk, näringsrik go jord att trivas i. Nu inväntar jag bara ''boomen'' på växtfronten!

Rykande färska bilder:

Räddar bara livet på de som står i mitten uppepå, dem skall planteras om imorgon.




Bonus från dagen:


Söndagslunch:


Glöm inte att kommentera om det är något. Det motiverar!
Ha de gött! /Niklas!

lördag 3 mars 2012

Omvänt läge..?

Hejsan!

Helg: lite mer tid till odlingen. Fått flyttat runt dem lite, inventerat lite och så vidare idag, och fotat dem såklart.

Kan bara konstatera att jag satt mig i ett lite omvänt läge. Tänkte inte ha speciellt många av de superstarka sorterna, pga att jag inte kommer ha någon användning av så läskigt starka frukter. Men dem jag sådde, ställde jag i ''kuvösen'' för att förhoppningsvis få någon att gro. Det resulterade i att i princip alla såna grodde, när det samtidigt grodde väldigt dåligt uppe i vanliga fönsterbrädet. Sen dess har jag flyttat runt dem, de som grott åker upp och de som ej grott tar dess plats i kuvösen, och så har det rullat på.
 Men det slutade ändå i att jag har väldigt många superstarka, som är bra utvecklade, och lite i underkant utvecklade ''vanliga'' sorter.

Men, jag är inte direkt orolig, det finns så det räcker. Så är läget i alla fall!
 Kan förövrigt även konstatera att jag lagt ner minimalt med arbete i år, och känner att endast ett års erfarenhet gör stor skillnad. Känns skönt, som om allt sköter sig själv och jag vattnar bara en gång per dag ungefär, det är allt. Himla gött! (:




Vårvädret fortsätter här i Götet, och jag råder er alla att gå ut i friska luften imorgon efter Vasaloppet! Med vänliga hälsningar, Niklas!!